Bruker fôrkulene som godbiter!

For 4 år siden gikk Sidsel til anskaffelse av en vakker, liten Dvergdachs som fikk navnet El Chapo.

Valg av rase var ikke tilfeldig. – Jeg ville ha en hund som jeg lett kunne ta med meg på fly og som jeg lett kunne gå tur med. Samtidig ville jeg ha en litt stri, egenrådig type med egen vilje. Det fikk jeg til gangs med El Chapo, ler Sidsel. De to er blitt bestevenner, og El Chapo er med Sidsel overalt. Enten det er på hytta om sommeren eller på turer i marka med venner om vinteren.

Oppkalt etter en narkobaron

Sidsel har vært glad i hunder hele livet, og da hennes sønner bodde hjemme, hadde de en Airedale-terrier. Da hun skaffet seg hund igjen for 4 år siden, var engasjementet fra sønnene stort. Alle kom med forslag til hva den skulle hete, og hun var aldri i tvil om navnet til sin nye, lille bestevenn. – «El Chapo» er oppkalt etter en meksikansk narkobaron og er et perfekt navn på min lille, strihårete kamerat, ler Sidsel.

Novemberkampanje. Prøve alle våre smaker for bare 199,-

Måtte ha hjelp til butikken

Før Sidsel fikk levert hundefôr på døren med avisbudene, måtte hun ha hjelp fra en av sønnene sine for å kjøpe maten til El Chapo. Å bære de 12 kilos sekkene fra bilen og opp i 2. etasje ble altfor tungt for henne. – Sekkene fra Jomjom på 5 kilo bærer jeg jo lett selv, sier Sidsel, og vi skjønner at det ikke bare er El Chapo som helst vil klare ting på egenhånd. Hun påpeker også den praktiske bærehanken på siden av sekken, og skryter av glidelåsen som gjør det enkelt å holde sekken lufttett slik at fôret beholder både kvalitet, smak og lukt.

Små poteavtrykk

Det er ikke bare en sprek 82-åring vi møter hjemme på en av de årets aller første vårdagene, der hele byen bader i sol. Den pensjonerte økononomen med karriere i bank og finans, har et skarpt hode og er samfunnsorientert som få. – At Jomjom er et kortreist og bærekraftig fôr basert på sunne norske råvarer, var viktig for Sidsels valg om å bli kunde hos Jomjom. – Jeg er trygg på at Jomjom gir El Chapo et fullverdig kosthold, samtidig som jeg kan ta gode miljøvalg ved å gi hunden for som utnytter rester fra matproduksjon.

-El Chapo har aldri fått noe annet enn tørrfôr, påpeker Sidsel. – Han tigger ikke ved bordet og er alltid fornøyd med tørrforet sitt. Hun forteller videre at El Chapo er så glad i Jomjom at hun bruker fôrkulene som godbiter når de er på tur. – Jomjom-kulene er dessuten mye billigere enn egne snacks-produkter på butikken, avslutter Sidsel.

Vi skjønner at vi har med en bevisst hundeeier med stort hjerte for sin firbente bestevenn.

Ingen middag uten saus. Prøv alle våre kraftsauser for bare 199,-

Close