Eyvind Hellstrøms kraftsaus

for at maten skal smake bedre

Med Jomjom Kraftsaus smaker maten bedre

Hunder fortjener å ha et godt liv, og da må maten som serveres i skåla være bra, sier Hellstrøm som eier sin syvende bokser.

Han forteller at alle hundene har vært bortskjemte i matveien, og at alle hundene har fått hjemmelaget kraftsaus.

Kraftsausene har forandret seg med årene når det kommer til smak, men jeg har alltid vært veldig bevisst på hva hunder ikke skal ha i fôret. Sammen med Jomjom har vi nå satt dette i system, og tilbyr kraftsauser til norske hunder.

Vi skal være forsiktig med å gi hunder menneskemat

Hellstrøm forteller at det viktigste er at hunder ikke skal ha salt, og også en rekke typer grønnsaker. Han understreker at det er forskjell på hunderaser, men at vi uansett ikke skal gi hunder for mye menneskemat.

At tørrfôr kan bli kjedelig for våre 4-bente bestevenner, som jo alle vet har bedre lukte- og smaksanser enn oss mennesker, er lett å forstå. Det som likevel er viktig å huske på er at skikkelig tørrfôr av god kvalitet er satt sammen med alle de ingrediensene som hundene våre trenger. Derfor er det viktig at de får i seg tørrfôret fremfor pizzaskalker, leverpostei eller servelat. Derfor er kraftsaus til hund en glimrende løsning!

Kraftsauser er rike på kollagen, proteiner og mineraler – som også er bra for hunder. Sammen med Bob og hans tidligere hunder har han testet flere typer kraftsauser, og tror han har funnet noen gode oppskrifter. Han innrømmer at han på ingen måte har gått like vitenskapelig til verks som det siste året, og at det har vært veldig gøy å eksperimentere med Bob.

Jeg tror vi har funnet frem til en smak og lukt som de fleste hunder vil like, men jeg er jo ikke hund selv – så det er vanskelig å være helt sikkert. Testingen vi har gjennomført har i alle fall vært over all forventning. Jeg er ganske sikker på at vi har et produkt som vil få hundene til å spise opp maten sin. Spiser du bedre, lever du bedre – det gjelder også for hundene våre.

Et skikkelig hundemåltid

For kokker har alltid en god kraft vært viktig for smakens skyld i, all matlaging. Hellstrøms nye hundesauser for tørrfôr er 100% naturlig og laget i Norge på norske råvarer.
Kraftsausen vår er laget på norske kjøttfulle kraftbein og satt i et produksjonssystem som faktisk gir bedre næring enn den kraften jeg lager hjemme, hevder den tidligere stjernekokken, med to stjerner i Michelin.

Det meste av hundefôret på det norske markedet er produsert av store internasjonale giganter som PepsiCo, Nestlé og Mars og importert fra utlandet.

Det er mye vi ikke har forutsetninger for å produsere i Norge, men akkurat hundemat har vi gode, om ikke bedre, forutsetninger for å lage i Norge. All honnør til den norske bonden og dyra hans for at vi nå kan komme på banen med et restprodukt av menneskemat som jeg håper vil gi sunnere, bedre, mer velsmakende og mer bærekraftig mat for norske hunder fremover!

 

Close